zaterdag 13 juni 2009

Nederland is klaar voor onze blog

Mariska: Veel te vroeg? Ik denk niet dat Nederland de komst van onze weblog beschouwd als veel te vroeg. Ik denk dat Nederland er klaar voor is. Net zoals dat Nederland klaar was voor de 'Nieuwe Uri Geller', voor de Euro en natuurlijk niet te vergeten voor de Mexicaanse griepgolf. Alleen waar is de (overigens tweede) nieuwe Uri Geller nu? En hadden we wel echt iets te zeggen over de komst van de Euro? Ik heb namelijk meer het idee dat ie er gewoon ineens was. Dat je gulden op de markt ineens geen daalder meer waard was, maar je euro juist een (spreekwoordelijke) daalder kostte... En dan de griepgolf: fijn dat Nederland er klaar voor is, maar wat houdt dat nou eigenlijk precies in? Zit iedereen binnen te wachten tot de griep'golf' ons bereikt zoals het water uit de zee als de dijk doorgebroken is? Erg bizar dat Nederland klaar is voor zoiets...

Nee, waar Nederland écht klaar voor is, is onze weblog vol filosofische, diepgaande en interessante hersenspinsels! Ons lieve kindje verdwijnt niet ineens weer en we gaan ook niet zomaar opzoek naar een nieuwe, we drukken niemand iets door zijn of haar keeltje en tot slot is dus-dat leuk (alhoewel misschien soms toch ook een tikje bizar ;)). Dus dat.

Vanuit het Mediahart van Nederland, Hillywood, hierbij mijn eerste bijdrage. Fijn dat een geniaal idee als de onze eindelijk tot uitvoering is gebracht! Eindelijk kunnen de mensen die ons kennen (of misschien nog niet) proberen ons te doorgronden. Of in ieder geval begrijpen. Of nouja, het is het proberen waard in ieder geval. Even een korte toelichting op onze trefwoorden:

Communicatie: vindt (bijna) dagelijks plaats tussen ons, ~wetenschap: studeren wij in Enschede (tenminste, we staan ingeschreven)
Media: ~freaks: wij maken graag en veel gebruik van de media, met name intellectuele programma's als Holland's Next Top Model en magazines als Grazia. Tevens zelf ervaring als tv-presentatrices en redacteuren van het superhippe verenigingsblad Impuls. Annemiek kan hier radio maken nog aan toevoegen, Mariska slechts een eenmalig nachtelijk optreden in een radiostudio.
Hysterisch: aan hysterie lijdend. Oftewel: we zijn niet goed bij ons hoofd.
Onbegrijpelijk: herkenbaar voor iedereen in onze dagelijkse omgeving. Apart prima te begrijpen, in combinatie met elkaar één groot raadsel. Wie? Of gewoon, een beetje. Nouja, altijd 6. Of 25. Dus dat.
Grappig: als in 'wij trekken volle zalen'. Tenminste, daarvan zijn wij zelf overtuigd. Of nouja, we vinden het zelf in ieder geval superhilarisch! En stiekem lachen andere mensen heeeeeel soms ook wel een beetje om ons (maar misschien is dat omdat die mensen géén idee hebben hoe ze anders zouden moeten reageren aangezien ze geen idee hebben waar het over gaat).

Zo hoppa, de eerste 5 eigenschappen van ons op een rijtje. De andere 5 laat ik aan mijn wederhelft over. Heeft zij ook nog iets te doen.

Annemiek, het stokje gaat weer naar jou (maar het mag ook met je toetsenbord gewoon)!

p.s.: die is er niet.

1 opmerking: