zondag 14 juni 2009

CORRECTIE

Correctie: Mariska houdt niet van muntthee. En al was dat wel zo, dan kon ze het niet drinken omdat de diƫtiste heeft gezegd dat ze dat beter niet kan doen 'in haar geval'. Zo blijkt maar weer dat zelfs Annemiek nog iets kan leren van en over Mariska.
Trouwens, over boeren gesproken... Ook op dat gebied kan Annemiek nog een hoop leren van Mariska!

Bestaan er eigenlijk ook overeenkomsten tussen ons? Het antwoord daarop is: JA. Kom je die ook te weten? Het antwoord daarop is eveneens: JA. Tenminste, als je nu verder leest.
Annemiek en ik hebben namelijk allebei een grote voorliefde voor het mannelijk geslacht. In de vorm van 'mannen'. Dat het hierbij niet om dezelfde soort mannen gaat maakt niet uit, uiteindelijk zijn alle mannen natuurlijk toch hetzelfde ;). Annemiek valt in theorie op ietwat studentikoze ballen in blousjes (sorry, 'overhemden' in mannelijke termen) van ongeveer 1,85m. Of op mannen in goedkope witte onderbroeken die de muur aan de overkant van haar bureau sieren. In de praktijk bedoelt ze daarmee natuurlijk boeren die net iets kleiner zijn dan dat zij is en die haar niet al te veel tegenspreken, dat snapt iedereen. Mariska valt op innerlijk. Een leuke verpakking is daarbij natuurlijk wel altijd meegenomen. Maargoed, we hadden het over de overeenkomsten, niet meer over de verschillen.

Zijn er dan nog meer overeenkomsten? Ja zeker wel! Ondanks dat we nog niet bij het moment aanbeland zijn dat we het elkaar durven op te biechten, weet ik al sinds langere tijd dat wij beiden een tongpiercing hebben. Deze hebben we zelfs in dezelfde periode laten zetten, ook al kenden we elkaar nog helemaal niet. Bagels & Beans is onze gedeelde favoriete 'hotspot' en we houden allebei van bananen. En alle toepassingsmogelijkheden hiervan. Dus dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten